Nieuwsbericht
Teamfoto F5

De eerste toernooi overwinning heeft het jongste team van ONR behaald op het puppie toernooi bij VV ...

 
F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

 

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Vette winst F5 0-15 tegen Roden

Sat 21 Oct, 19:09




Vandaag moesten we uit naar Roden. Ward en Steyn waren op vakantie dus we moesten zonder wisselspelers spelen vandaag.

Anniek is op doel gegaan om energie te sparen voor het diploma zwemmen 's middags. Anniek je hebt het heel goed gedaan. In de wedstrijd geen bal doorgelaten en met de penalties wist je er ook nog een paar tegen te houden.

Ruben mocht de scheids een hand geven want hij was onze aanvoerder vandaag. Direct na de aftrap vlogen jullie naar voren en na een prima solo scoorde Mees de eerste goal. Vlak daarna mocht Mees een corner nemen en deze draaide hij er in zonder dat een andere speler of de keeper de bal wist te raken. Klasse bal.

 

Karen scoorde nummer 3 en Ruben knalde daarna de bal achter de keeper. Gjalt dacht dat kan ik ook en hij schoot zijn eerste goal bij F5 er ook in. Heel goed gedaan want je moest er ook nog voor zorgen dat hun aanvallers er niet door konden komen. Karen dacht ik schiet er ook nog 1 in en daarna maakte Stef na een super aktie een erg mooie goal  Heel goed gedaan Stef.

Ruben zag dat de scheids op zijn fluitje ging blazen voor de ranja, dus nog snel een keertje scoren. Bij de rust was het dus al 0-8.

Na de ranja moesten we even op gang komen maar Ruger dacht wat mijn broer kan kan ik ook, je bent niet voor niks een tweeling toch?. Een hele mooie goal, Karen maakte de tien vol. Het was haast niet bij te houden. Mees en Karen maakten er daarna elk nog twee en Ruben ook nog eentje.

Super gespeeld en een echte record score, jullie doen het erg goed. Volgende week weer goed je best doen tegen Zuidhorn. Dat wordt weer lastig

 

 








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie